Skip to content

Refurbished & nieuw

Een refurbished of nieuwe hybride accu

Wij bieden twee mogelijkheden aan als het aankomt op het vervangen van uw hybride accu. U kunt tussen deze mogelijkheden kiezen:

Op deze manier kiest u wat bij u past. Bekijk onze prijzen om te zien wat het kost voor uw hybride auto. Twijfelt u nog over de beste keuze voor uw situatie? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Refurbished hybride accu

Ons bedrijf is gespecialiseerd in refurbished hybride accu’s. Dankzij speciale software meten wij van alle cellen de voltages en capaciteit na. Wanneer alles hier goed is, wordt bij de hele hybride accu een reconditioning procedure gedaan. Hierbij balanceren we alle modules in het pakket. Hierna zal de hybride accu weer een capaciteit van ongeveer 80% hebben vergeleken met een volledig nieuwe hybride accu. U krijgt ook een volledig rapport van het totale reconditioning proces.

Nieuwe hybride accu

Bij een nieuwe hybride accu is het volledig voorzien van nieuwe cellen. Hoewel dealers een volledig nieuwe hybride accu aanbieden, kiezen wij ervoor om de behuizing van een bestaande hybride accu te hergebruiken. Op deze manier is het bij ons voordeliger met alsnog dezelfde goede kwaliteit.

VAKANTIE
PERIODE

Wij zijn gesloten i.v.m. vakantie tot en met 25/09/2023.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@hybrideaccuspecialist.nl.